Det är vi som är Julpatrullen

42406310_1137224583109717_63552890451987

Sofie

Elisson Söder

- Projektledare

WhatsApp Image 2018-10-07 at 18.43.39.jp

 

Sofie jobbar som rekryteringskonsult på Randstad med rekrytering/search. Den viktigaste rollen för Sofie är som mamma till sin son och hon spenderar helst fritiden tillsammans med sin familj och vänner. Sofie är känd för sin pysselgen och förkärlek till julen.

"Barn ska få vara barn! Barn är det absolut bästa vi har och jag känner i hela hjärtat att man som liten ska ha rättigheten att få kärlek och trygghet. Jag vill hjälpa så många barn som möjligt att få vara barn minst en gång om året och känna känslan och glädjen som överraskningen i en julklapp kan ge!" 

WhatsApp Image 2018-10-07 at 17.50.08 (2

Paula Ahola

- Ekonomiansvarig

 

Paula jobbar som researcher på Capto HR med headhunting av specialister. Paula reser gärna och cyklar MTB med sin fästman när tillfället ges. Har ett stort matlagningsintresse och gillar att prova nya recept i sällskap av goda vänner.

"Många kan relatera till känslan när man som barn med spänning inväntade julklapparna! Att det idag finns barn i min närhet som inte kan dela detta minne med mig vill jag i arbetet med Julpatrullen ändra på. Dem kan inte påverka situationen de befinner sig i och det känns som en självklarhet att uppmärksamma dessa barn. Tillsammans gör vi skillnad."

Rebecka Sandqvist

- Marknadsansvarig

WhatsApp Image 2018-10-07 at 17.50.09 (2

 

Rebecka jobbar som researcher med uppsökande rekrytering på Atea. Jobbar även som CM / Career Coach på Marleq. På fritiden skriver hon för en aktietidning & umgås med sin fästman och hund. Åker gärna till fjälls för vandring och skidåkning. 

"I min familj har julen alltid varit årets höjdpunkt. Värme, pyssel, musik, sällskapsspel & julrim. Att få känna att någon har ansträngt sig för ens skull, lagt ner tanke, tid och kärlek i en julklapp. Det är något alla barn borde få känna! Att tillsammans med julpatrullen få ge en liten del av den julkänslan till barn som lever i utsatta situationer ger mig hopp och massor med energi!"

Renée Söderström

- Säljansvarig

WhatsApp Image 2018-10-07 at 17.50.09 (4

Renée jobbar på en marknadsavdelning med att driva nätbaserad försäljning på ett e-handels/mode företag. Hon reser så mycket hon kan, gärna så enkelt som möjligt för att få uppleva så mycket som möjligt av andra kulturer och människor. Fritiden spenderar hon med familj, nära vänner och sin sambo. Padel, cykling, vandring och utförsåkning är superkul! 

 

"Alla barn är värda att få synas, höras och älskas varje dag och det är den känslan till barnen jag tillsammans med julpatrullen vill förmedla. Julen ska vara en plats där vi samlas, umgås, känner gemenskap och där barnen ska få ta största plats. Jag tror och hoppas att vi tillsammans genom detta kommer kunna ge många barn en varm känsla i bröstet och ett stort leende på läpparna.”

Jeanette Söder

- Sociala medier

WhatsApp Image 2018-10-07 at 17.50.08 (3

 

Jeanette jobbar som datahanterare på Q-Park men nu ligger största fokus på livets viktigaste arbete där hon är mammaledig med sina underbara barn. På fritiden umgås hon helst med sin och sambons familj och sina vänner. Träning är även en stor del av deras liv.

"Jag önskar att alla barn ska få uppleva en rolig, mysig och lika kärleksfull jul som vi har det. Och därför vill jag försöka ge det till så många barn som möjligt. Gärna ALLA barn!"

Veronika

Andersson Söder

- Sociala medieansvarig

WhatsApp Image 2018-10-07 at 17.50.09 (1

Veronika arbetar som dagbarnvårdare på Tomtebobarnen, har en stor egen familj med man, 4 barn och massor med djur. Hon älskar att hjälpa sina egna och andras barn att växa upp till trygga och glada individer. Och få dela deras fantasi och vara med på deras resa i livets början.

”Jag har fått livets gåva med en stor kärleksfull familj. Julen är en viktig högtid för min familj där vi samlas med de vi älskar för att dela glädje och att få se spänningen i barnens ögon när tomten kommer med paket. Jag vill med julpatrullens hjälp att alla barn ska få dela den magin och känna sig speciella. Alla kan vi hjälpas åt för att förverkliga den magin för de barn som lever i utsatta situationer”

Lotta Söder

- Ekonomi & Administration

WhatsApp Image 2018-10-07 at 17.50.09 (3

 

Lotta jobbar på Q-Park på avdelningen felanmälan och fakturering. På sin fritid umgås hon med sina barn o barnbarn. Med 6 barn och 12 underbara barnbarn har hon alltid mycket härlig energi runt sig.

"Jag älskar julen med min älskade familj därför vill jag som vi alla i hela mitt hjärta, hjälpa även andra barn som har det svårt att få en lika underbar jul som vi. Att så många barn som möjligt helst alla får julklappar."